Tarieven

 

Het is heel lastig om bij voorbaat een tarief voor een uitvaart af te geven, dit hangt toch veelal van uw persoonlijke wensen af.

Wat we wel kunnen is u onze standaard tarieven geven, deze zijn in vergelijking met de meeste uitvaartondernemers aanzienlijk lager.

Bij HvG Uitvaartbemiddeling betaald u bijvoorbeeld voor aanname kosten standaard € 1.350,--.

Voor dit tarief worden de volgende diensten verricht:

 

- bespreking, regeling, uitvoering en algehele begeleiding van de uitvaart,

- het maken van alle benodigde reserveringen,

- vervullen van de wettelijke formaliteiten waaronder aangifte doen van overlijden, 

- administratie, porto, kantoor en reiskosten en de leiding van de uitvaart.

 

Drukwerk 25 kaarten inclusief verzending door ons €160,00

Tarief uitvaartkist vanaf €275,00. Transport en basisverzorging overledene binnen de regio € 405,00.

 

Zoals eerder geschreven worden de overige kosten, zoals begrafenis of crematiekosten, catering na de uitvaart, gebruik aula, bloemen e.d. 1 op 1 aan u doorberekend. Dit wil zeggen dat de tarieven die wij moeten betalen aan derden ook direct doorbelasten aan de opdrachtgever voor de uitvaart.

 

Het is echter mogelijk om vooraf met u een afspraak te maken en een offerte te maken op basis van uw wensen. Van deze offerte en uw wensen ontvangt u een afschrift zodat u deze bij uw papieren kunt bewaren. Jaarlijks in januari ontvangt u een aangepaste offerte conform de nieuwe tarieven voor het lopende jaar.

 

Heel veel verzekeraars die polissen in natura verkopen zullen u vertellen dat het niet verstandig is om een uitvaart te laten verzorgen door een andere uitvaartverzorger dan de verzorger waar zij een contract mee hebben. Wat dan vaak gezegd wordt is dat u de ledenkorting zal mislopen. Even een paar verzekeraars op rij, Yarden zal u bijvoorbeeld vertellen dat u bij hen meer mag besteden. Bij Yarden is dat 10% meer dan het verzekerde bedrag. Echter wat er niet bij verteld wordt is dat het tarief van een Yarden uitvaartverzorger ook een behoorlijk stuk hoger ligt.

Een andere maatschappij bijvoorbeeld Monuta zal u vertellen dat ze bij het inschakelen van een niet-Monuta uitvaartverzorger, maar 75% van het verzekerde bedrag uitkeren.

 

Beide gevallen blijken echter niet nadelig uit te vallen in vergelijking met de kosten die ik bij u in rekening zal brengen.

 

   

Kortom uw uitvaart laten verzorgen door HvG uitvaartbemiddeling is wellicht zo gek nog niet. Hier komt nog bij dat indien het verzekerde bedrag hoger is dan de kosten u het restant terug gestort krijgt.

 

 

Henk van der Gaarden  De Eik 183  3224 TB Hellevoetsluis  Tel: 06- 5395 4008  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now